DeSuccesFactor

Alle producten en bedrijven met succes

De Succes Factor

De Succes Factor

DeSuccesFactor

De Succesfactor was een initiatief van het Nationaal Business Succes Award Instituut. Het Nationaal Business Succes Award Instituut had als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland verbonden aan ‘De Succesfactor’.

Tegenwoordig vind je enkel de beste producten op De Succes Factor. We beoordelen producten die het beste zijn verkocht en die dus de succes factor hebben!

Eventueel voor vragen kun je ook contact opnemen.

Laatste nieuws

Tineke Verburg werd geboren in Utrecht als de jongste van zes kinderen. Na de middelbare school werkt zij enkele jaren in de reclame- en reiswereld. Verburg wordt in 1979 omroepster bij de TROS. Nou, de kleinzoon begon met het presenteren van het programma. Haar eerste programma was TROS Aktua.

Topbedrijven van de week (Afl 16)

Deze week in de Succesfactor Online cookie branch, organisatie ontwikkelingsbranche, metaalverwerkende branche, software development branch, Vertaalbranche en Reisemiddelingsbranche De vertegenwoordigde van de Online kookwinkelbranche is: 12Cookven.com in de branche.

BN-er interview: Ebru Umar

Ebru Umar Historicus Ebru Umar (Den Haag, 20 mei 1970) is lid van de Nederlandse columniste van Turkse. Haar moeder is oogarts, haar vader patholoog-anatoom. Zij studeerde bedrijfskunde en heeft vervolgens bijna tien jaar in het bedrijfsleven genoteerd. Vanaf 2003 werkt als columnist op de website van Theo van Goghs.

Topbedrijven van de week (Afl 15)

Deze week in de Succesfactor biometrie-industrie, Makelaar branch, alarmsystemen industrie, verpakkingsindustrie, Werving- en selectiebranche en Vliegicketsbranche De vertegenwoordiger van de biometrie branch is: Easy Secure De andere topbedrijven in de 3 branches BPI Services Gonen Automation.

BN-he interview: Arend Jan Boekestijn

Arend Jan Boekestijn Historicus Arend Jan Boekestijn (1959) is een aangetekende man bij uitstek. Van 2006 tot 2009 camera deksel genaamd de VVD, momenteel werkzaam als universitair docent aan de Universiteit Utrecht, spreker, eenmansdenktank en buitenlandcolumnist voor Elsevier. Tevens is hij auteur van De Prijs van een Slecht Geweten.

Topbedrijven van de week (Afl 14)

Deze week in de Succesfactor Assurantie tussenpersoonbranche, Drogisterijenbranche, Speciale effectenbranche, accountantiebranche com Corona.

BN-hij interview: Frits Huffnagel

Frits Huffnagel Godfried Philip (Frits) Huffnagel (Leiden, 15 juli 1968) is presentator, ondernemer en oud VDD-politicus. In 1997 Kreeg Huffnagel landelijke bekendheid als panellid van het VARA-debatprogramma Het Lagerhuis. Tegenwoordig is Huffnagel presentator bij BNR Nieuwsradio van het programma ‘Zakendoen met …’

BN-he interview: Henk Grol

Henk Grol Henk Grol was met Elco van der Geest in een felle strijd verwikkeld om deelname aan de Olympische Spelen in Peking. Door een derde plaats in de Wereldbekerwedstrijd in Tbilisi op 27 januari 2008 passeerde hij Van der Geest op de Europese ranglijst. Volgende plaatsen op wereldbekerwedstrijden in Wenen en Hamburg worden.

Topbedrijven van de week (Afl 12)

Deze week in de Succesfactor hightech branche, vermogensbeheer branche, PR branche, wateranalyse branche, straatnaamborden branche en zakelijke telecom branche De vertegenwoordiging van de hightech branche is: Bronkhorst High-Tech De in top de branche zijn: Astava Asap Heemskerk Innovative Technology Jacobs.

BN-interview: Alexander Pechtold

Alexander Pechtold Alexander Pechtoldwerd lid van D66 in 1989, in 1994 hij raadslid te Leiden en in 1996 wethouder. Pechtold hehe fading portfolio onder hebben gehouden. Van 1997 tot 2002 milieu, van 1997 tot 2003 Sport en Cultuur, van 1998 tot 2002 Grote Stedenbeleid en van 2002 tot 2003 Onderwijs.

Topbedrijven van de week (Afl 11)

Deze week in de Succesfactor Badkamersbranche, consumentenelektronica-industrie, kruiden- en sauzenbranche, arbeidsbemiddelingsbranche, schoonmaakbranche en mode webshopbranche De vertegenwoordiger van de badkamersbranche Sanidrome Mega Tegels.

BN-hij interview: Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld Raymond van Barneveld is Nederlands meest succesvolle darter allertijden. Hij heeft op dit moment zo’n 5 wereldtitles op zijn naam staan. Dankzij Raymond wordt de Embassy een welkom bij Heel Nederland. De ereburger van Den Haag publiceerde in Nederland met het dartvirus. Zelfs Hare Majesteit.

Topbedrijven van de week (afl 10)

Deze week in de Succesfactor Kampeerreizenbranche, ramen- en deurenbranche, IT branche, digitaal adverterenbranche, opleidingenbranche en arbeidsbemiddelingsbranchebranch De vertegenwoordiger van de kampeerreizenbranr z.