Kijk eens naar dit hoogtechnologische bed – het heeft een tv, luidsprekers … en een app

Kijk eens naar dit hoogtechnologische bed – het heeft een tv, luidsprekers … en een app

Als James Bond zich echt aan slechts één vrouw zou kunnen binden, zou hij waarschijnlijk bij haar slapen in dit luxe bed met een geïntegreerd Bang & Olufsen-televisie- en geluidssysteem.

We hebben het hier op Crave meestal niet over bedden, maar we weten dat onze lezers gewoon het technische Anemone multimedia boxspringbed van Lavital moesten zien. Ontwikkeld door de Nederlandse interieurontwerper Robert Kolenik, kost de slaper van 35.000 euro ($ 43.901) net zoveel als een Audi-auto uit de middenklasse. Een perfect cadeau voor de één procent in je leven!

boxspring met tv lift

In alle ernst, het algehele frame heeft een paar handige functies die je kunt aanpassen via een iPhone- of iPod Touch-app. Ja, je leest het goed – het bed wordt geleverd met een app, die voor die prijs zeker zou moeten.

Gerelateerde verhalen

Om te beginnen kun je met een simpele tik op de app de verlichting regelen of een verborgen B & O-televisie van het voeteneinde tillen (compleet met multispeaker-geluidssysteem). Een verlichte spiegel achter de tv zorgt bovendien voor een tijdelijke ijdelheid.

Wie de perfecte uitlijning zoekt, kan de positionering van het bed ook elektronisch aanpassen via de app. Bovendien, na de hele nacht met het bed te hebben gespeeld, biedt een in het hoofdeinde ingebouwd dock iemand de mogelijkheid om zijn iPhone of iPod Touch op te laden.

De boxspring met tv, gemaakt van duurzame materialen, is voorzien van “biologisch katoen, biologische schapenwol, biologisch vlas en paardenhaar.” Op de Lavital-website staat dat het bedrijf het bed afstemt “op de wensen, slaapgewoonten, verhoudingen en wensen van de eigenaar.”

E2H3

Gerelateerde bercihten

Verbeteren van je marktpositie doe je zo!

Verbeteren van je marktpositie doe je zo!

No Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *